Service

Service engineers

Onze service engineers staan 24/7 voor u klaar. De service engineers installeren de kaasverwerkingsmachines in uw bedrijf en vertrekken pas als deze getest en bedrijfsklaar zijn en uw medewerkers getraind zijn. Zij helpen u ook herinneren aan een preventieve onderhoudsbeurt voor de machine.

Onderhoud op maat

Om zo lang mogelijk van uw GROBA kaasverwerkingsmachine gebruik te kunnen maken, is goed onderhoud van groot belang. GROBA biedt verschillende onderhoudscontracten aan om de productiviteit van uw kaasverwerkingsmachine optimaal te benutten. Welk contract het beste bij uw automatiseringsoplossing past, bespreken we graag persoonlijk met u. Op deze manier kunnen we een contract op maat aanbieden.

Storing?

In geval van een technische storing of een defect aan een GROBA kaasverwerkingsmachine zijn wij 24/7  bereikbaar. In eerste instantie wordt geprobeerd om het probleem op afstand te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan komt er zo snel mogelijk een service engineer bij u op locatie.

 

Heeft uw machine een technische storing? Neem dan telefonisch contact met ons op +31 (0)475 56 56 56

Heeft u buiten onze openingstijden (ma t/m vrij 8.30-17.00 uur) een dringende technische storing aan een GROBA-machine? Dan mag u voor deze noodgevallen het storingsnummer van onze service engineers bellen: +31 (0)6 15837055.