Collega’s aan het woord

Jean-Paul Stienen, Area Sales Manager

Jean-Paul is 33 jaar, woont in Weert en werkt sinds 2 jaar bij Groba. Hij is verantwoordelijk voor Sales binnen Groba. Met een Diploma MSc International Business op zak werkte hij voorheen als Technical Accountmanager bij Profilplast en bij Felcon als Area Sales Manager.

“Work hard, have fun, make history”.
– Jeff Bezos

 

Nena Dammers-Engelman, Project Manager

Sinds 1,5 jaar is de 33-jarige Nena werkzaam bij Groba. Ze is verantwoordelijk voor het leiden van diverse klantprojecten binnen Groba. Met een Diploma Industrieel Product Ontwerpen op zak werkte ze voorheen als Product ontwikkelaar bij Stomydo en bij Neways Electronics als Account engineer.

“Just try new things. Don’t be afraid. Step out of your comfort zone and soar.”
– Michelle Obama

 

Daan Steenbekkers, Stagiair Engineering

Van september 2023 tot en met februari 2024 loopt Daan zijn afstudeerstage bij Groba. Vanuit de opleiding Mechanical Engineering aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen versterkt hij de engineeringsafdeling.

“Success consists of going from failure to failure without loss of enthusiasm.”
– Winston Churchill

 

Roy Silvrants, TIG-lasser

Nadat de 43-jarige Roy 24 jaar gewerkt heeft bij Kersten, Unisign en Limex, is hij sinds 1 jaar werkzaam bij Groba. Hij is werkzaam als TIG-lasser op de constructieafdeling waar alle machineframe ’s en onderdelen in elkaar gelast worden.

“Neet te bang” 
– Standaard uitspraak op de werkvloer bij twijfel