Transport-trolleys

16 november 2020

Voor een overzichtelijke en efficiënte reiniging van de rasplijn en losneembare onderdelen willen we u kennis laten maken met de nieuwe transport-trolleys.

Tijdens het demonteren van een rasplijn voor reiniging worden de diverse delen op de bijbehorende trolley geplaatst. Deze onderdelen zijn vervolgens eenvoudig te transporteren naar een reinigingsruimte. De onderdelen kunnen vaak tijdens het reinigen op de trolley blijven liggen en vervolgens na het drogen weer in de rasplijn gemonteerd worden. Snijramen of andere wisseldelen die niet gebruikt worden tijdens het productieproces staan veilig op de trolley. Zo blijven alle onderdelen overzichtelijk op één plek bij elkaar. De trolleys zijn geschikt voor gebruik in een High-Care omgeving.

Er is in het ontwerp rekening gehouden met de beperkte ruimte tussen de machines in een productieomgeving. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om tussen de machines te manoeuvreren met de transporttrolley. Met een viertal transporttrolleys zijn de onderdelen van een standaard kaasrasplijn op te slaan en te transporteren. Er zijn nu ook trolleys beschikbaar voor de machines van onze BETA-serie; machines voor het snijden van palen.